TIME De zoektocht naar perfectie

TIME fabriceert z'n fietsen in Frankrijk, met de grootste precisie en een enorme expertise in de ontwikkelingsafdeling. De frames worden geproduceerd volgens een uniek concept en technologie, "RTM" (Resin Transfer Molding) genaamd, dat door niemand anders als TIME wordt gebruikt. Het resulteert in een unieke beleving op de fiets mede door de grote betrouwbaarheid van hun producten. Iedere dag werken ze aan het ultieme doel zijnde de perfectie!

Bij TIME hebben ze steeds in acht genomen dat prestaties en comfort onafscheidelijk zijn van elkaar. Zodoende hebben ze de term bio performance gecreëerd, zijnde producten die geadapteerd worden aan het biomechanische karakter van het menselijk lichaam om zo de beste prestatie te kunnen leveren.

TIME's geschiedenis werd gekenmerkt en gemaakt door de groten der aarde op gebied van wielrennen, Tom Boonen, Laurent Fignon, Gilbert Duclos-Lassalle, Pedro Delgado, Jeannie Longo, Miguel Indurain, Julien Absalon, Julie Bresset, en vele anderen. Samen hebben ze hun grootste successen gekend waardoor ze een gevestigde waarde op gebied van "haut de gamme" zijn geworden.